Despre noi

S.C. CLIMAROL PREST S.R.L. , a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Oradea, judetul Bihor.

Cu o echipa cu vasta experienta in efectuarea de montaj , vânzări si service centrale termice si aparate de racire, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Servciiile si produsele noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre certificate conform ISO 9001/2008. In compania Climarol Prest S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

S.C. CLIMAROL PREST S.R.L. este o societate de prestări servicii cu capital privat şi oferă serviciile sale la înalte cote calitative încă din anul 1997, fiind autorizată de organele de stat competente. Îşi desfăşoară activităţile sale în general în domeniul instalaţiilor de climatizare şi încălzire, în special punere în funcţiune şi service la centrale termice şi de climatizare. Desfăşurarea activităţii se realizează îndeosebi pe raza judeţului Bihor.
Activitatea sa se bazează pe contracte cu societăţi importatoare şi producătoare de echipamente specializate în domeniu.
SC CLIMAROL PREST SRL are în dotare aparatură şi scule moderne, corespunzătoare normelor europene. Calitatea serviciilor este asigurată nu numai de acestea, ci şi de personal calificat.
Un număr mare de societăţi şi persoane fizice, atât în Oradea cât şi în ţară, au beneficiat şi beneficiază în continuare de serviciile noastre.
Climarol Prest S.R.L  este autorizata ISCIR:

 

Autorizata ISCIR